Fouten melden


Merkt u een foutje op aan de SAM inhoud? U kan suggesties voor verbetering van de inhoud doorzenden naar de verantwoordelijke SAM partner. Dit doet u vanuit de fiche waar u een foutje opmerkt.

Klik onderaan rechts onder de fiche op ‘Probleem melden’. Onderaan opent zich een feedbackformulier. Laat eventueel uw naam en e-mail adres na om op de hoogte gehouden te worden.

screenshot

Alternatief: Klik op het bron-icoontje naast een veld en vervolgens op ’Probleem melden’ om dit veld meteen op te nemen in het feedbackformulier.

screenshot

Klik op één of meerdere bron-icoontjes naast de velden waarover u feedback wenst te geven. De aangeklikte velden verschijnen nu bij ‘gemarkeerde velden’ en u kan een correctie voorstellen. Een gemarkeerd veld opnieuw verwijderen kan door nogmaals op het bron-icoontje te klikken.

Het tekstveld ‘Vrije beschrijving’ kan u eventueel gebruiken voor meer toelichting. Voor algemene feedback over de fiches in de SAM viewer maakt u enkel gebruik van de vrije beschrijving, zonder velden aan te duiden.

Bevestig dat u geen robot bent en klik op ‘Verzenden’.

Voor algemene opmerkingen over de SAM viewer, bv. zoekfunctie en interface, gelieve het contactformulier van de SAM portaalsite te gebruiken.